• Reklam

TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Editor: Turgutlu Manşet
25 Haziran 2024 - 11:58

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2024 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
TUTSO Hizmet binasında gerçekleştirilen Haziran ayı meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.
Yavuz Semizler’in konuşması sonrasında, 2024 yılı Mayıs ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.
2024 yılı Mayıs ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.
Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Geçirdiği trafik kazası sonrasında ilk defa odaya gelen ve çalışmalarına başlayan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, sağlık durumu ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
AYDIN “ZOR GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
talihsiz bir trafik kazası geçirdiğini ve yaralandığını, sonrasında ise bir dizi ameliyatlar olduğunu belirten Faruk Aydın “Bu süreçte arayıp soran, destek olan, yalnız bırakmayan tüm dostlarıma buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Özellikle tedavi sürecimde ilk kaza anından itibaren beni yalnız bırakmayan TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Salihli Belediye Başkanımız Mazlum Nurlu’ya, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanımız İbrahim Yüksel’e, Salihli Ticaret Borsası Genel Sekreterimiz Turan Yalçın’a, Salihli Devlet Hastanesi başhekimi ve ekibine, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Ortopedi servisi doktor ve çalışanlarına, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve ekibine, odamızın yönetim, meclis ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şuanda tedavim devam etmekte olup, iyileşme sürecim hızla ilerlemekte. Şu an aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

AYDIN “BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”
Herkesi trafikte dikkatli olmaya davet eden Aydın “Başımıza gelmez diyoruz ama herkes trafikte dikkatli olsun. Bir anlık dalgınlıkla karşı şeride geçen araç bize çarptı ve gencecik bir kardeşimiz kazada hayatını kaybederken, ben ve yanımdaki arkadaşım yaralandı. Merhumeye Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca Turgutlu’muzun sevilen isimlerinden odamız üyesi Yeminli Mali Müşavir Zaim Hasan Göncü’yü, Turgutlu’da siyasetin önemli isimlerinden Mehmet Dağdelenli’yi maalesef kaybettik kendilerine Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına buradan bir kez daha başsağlığı diliyorum” dedi.

AYDIN “TAVİZ VERMEDEN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Akredite Oda olarak hizmet vermeye devam ettiğini ve bu kapsamda denetimlerin yetkili kurumlar tarafından yapıldığını belirten Aydın “kaliteli hizmet anlayışından taviz vermeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda odamız Türk Standartları Enstitüsü tarafından kalite yönetim sistemimizim işleyişi kapsamında denetlenecek. Uluslararası odalar standardın da hizmet verme anlayışımızda kaliteyi ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.