TURGUTLUSPOR'DA ADAYLIK BAŞVURUSU YAPAN YOK!

TURGUTLUSPOR'DA ADAYLIK BAŞVURUSU YAPAN YOK!

TURGUTLUSPOR'DA ADAYLIK BAŞVURUSU YAPAN YOK!
Editor: Turgutlu Manşet
20 Haziran 2022 - 13:56 - Güncelleme: 20 Haziran 2022 - 14:15

Geçtiğimiz yıl kötü bir sezon geçirerek 3. Lige düşen Turgutluspor’da gözler 21 Haziran’da yapılacak olağan kongreye çevrilirken, bu saate kadar resmi olarak adaylık başvurusu yapan olmadığı öğrenildi.
2021-2022 sezonu devre arasında yönetimi Taner Kestaneci’den devralan Ahmet Daşkan ve yönetimi kötü gidişatı durduramamış ve kırmızı siyahlı takım 2 yıl aradan sonra tekrar 3. Lige düşmüştü.
Sezonun sona ermesiyle birlikte Turgutluspor’un gidişatı ile ilgili sesler yükselmeye başlamış ve eski Belediye Başkanı ve önceki dönemlerde Turgutluspor Başkanlığı ’da yapan Serhat Orhan bazı yerel basın mensuplarına kongrede aday olacağını açıklamıştı.
Serhat Orhan yaptığı açıklamalarda takımın ligden düşmesinin sebebinin Çetin Akın ve mevcut yönetim olduğunu belirterek 21 Haziranda yapılacak genel kurulda aday olacağını belirtmişti.
Belediye Başkanı Çetin Akın ise bu açıklamalara cevaben yaptığı basın açıklamasında; Turgutluspor’un siyasete malzeme edilmemesi gerektiğini söylemişti.
Yaşananların ardından yaklaşık 2 sezondur Turgutluspor altyapı yönetimini sürdüren İşadamı Hasan Eğilmez ile birlikte Hollanda’da yaşayan iş ortağı Cüneyt Bulman’ın kongrede aday olacağı konuşulmaya başlandı.
Olağan kongrede Belediye Başkanı Çetin Akın’ın da destek verdiği Cüneyt Bulman ve ekibi ile Serhat Orhan’ın aday olabileceği iddia ediliyor.
21 Haziran 2022 tarihinde Turgutlu Belediyesi Yedi Eylül Spor Salonunda saat 21.00’da yapılacak olağanüstü kongre yeterli çoğunluk sağlanamazsa aynı yerde ve saatte 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak, ikinci kongrede çoğunluk şartı aranmadan seçime gidilecek.