TURGUTLULU KADINLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

TURGUTLULU KADINLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

TURGUTLULU KADINLAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
07 Mart 2022 - 11:44

Turgutlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Turgutlu Alphard Çarşı AVM işbirliğiyle düzenlenen ve iki gün sürecek olan "Türk Mutfağı" adlı yemek yarışmasına çok sayıda ev hanımı katıldı.
Turgutlu Alphard Çarşı AVM’de düzenlenen yemek yarışmasında onursal jüri üyesi olarak İlçe Kaymakamı Ali YILMAZ’ın eşi Esra ELİGÜZELOĞLU YILMAZ, Yedi Eylül Mahalle Muhtarı Deniz BEZEN, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevcan ORHAN ve Safiye PAKBEN yer aldı.
Yarışmaya katılan ev hanımları, yaptıkları yemekleri jüriye sundu. Çorbalar, Etli yemekler, Zeytinyağlılar, Hamur işleri ve tatlılar kategorilerinde ev hanımlarının hazırladığı yemekler jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yarışmada jüri üyelerinin oylamasının ardından katılımcılara belgeleri ve dereceye girenlere ödülleri verildi.
Etkinliğe Kaymakam Ali YILMAZ, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp DEMİRCİ, Alphard Çarşı AVM Müdürü Ferda ZARARCI, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Mutfağı Kursu Öğretmeni Mutlu UZUN ve çok sayıda ev hanımı katıldı.