TURGUTLU POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

TURGUTLU POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

TURGUTLU POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Editor: Turgutlu Manşet
25 Mayıs 2022 - 12:48

Turgutlu’da narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri tutuklanırken diğer şahıs savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Elde edilen bilgiye göre Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik araştırmalarda, İstiklal Mahallesi Sevgi Sokak üzerinde A.K. ve A.C.K. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, sokak üzerinde A.K. ve A.C.K.’yı yakaladı.
Şüphelilerin üzerlerinden ve ikametlerinden 11 parça halinde 107,41 gram metamfetamin maddesi 4 parça halinde 7,49 gram esrar maddesi, 10 adet gerica sentetik ecza hap, 2085₺ ve 30Euro para, 3 adet Alüminyum folyo ve uyuşturucu maddeyi satmak için kullandığı değerlendirilen çay kaşığı ele geçirildi.
Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.C.K. ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.