TURGUTLU KAN VERMEYE KOŞTU

TURGUTLU KAN VERMEYE KOŞTU

TURGUTLU KAN VERMEYE KOŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
02 Mart 2022 - 12:51

Turgutlu’da 27-28 Şubat tarihlerinde  ‘Turgutlu Sana Kanım Feda’ ismiyle düzenlenen kampanyaya Turgutlulular yoğun ilgi gösterdi.
Kampanyaya yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Ali Yılmaz bunun kampanya ile kısıtlı olmadığını ve Turgutluların kan vermeye devam etmesini istedi.
Kaymakamı Ali YILMAZ, kan stoklarının arttırılması ve acil kan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Manisa Valiliği himayesinde Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan “Manisa Sana Kanım Feda” sloganı ile düzenlenen kan bağışı projesi kapsamında ilçemizde Kaymakamlığımız koordinesinde Ortapark’ta bulunan saat kulesi önünde kurulan kan bağışı alanını ziyaret etti.
Etkinliğe İlçemiz Kaymakamı Ali YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan HASYİĞİT, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran ŞEN, Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. İsmet NARDAL, Türk Kızılayı Derneği Turgutlu Şube Başkanı Mehmet ÖZTÜRK ve Manisa Kızılay Şubesinde görevli Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Berk ARKAN, Türk Kızılay İlçe Koordinatörleri ve Türk Kızılayı yöneticileri ve personeli, Mahalle Muhtarları, kamu kurum personeli, öğretmenler ile 18 yaşını doldurmuş öğrenciler katılarak destek verdiler.
KAYMAKAM YILMAZ, “TÜM VATANDAŞLARIMIZI KAN VERMEYE DAVET EDİYORUM”
Etkinlikte yaptığı konuşmada Kaymakam YILMAZ; ”Tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ediyorum, Türk Kızılayı hem afet dönemlerinde hem de olağan dönemlerde her zaman görev başında olmuş önemli bir kurumumuzdur. Ayrıca kan bağışı konusunda da önemli bir vazifeyi icra ediyor” dedi.  Kan bağışının hayati önem taşıdığını vurgulayan Kaymakam YILMAZ, “Kana, her zaman herkesin ihtiyacı olabilir. Çünkü insanın başına ne zaman, ne geleceği belli değil. Bütün vatandaşlarımızı, bu duyarlılığı gösterip, kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Biz kurumlar bazında kampanyaya destek olunması için gerekli koordinasyonu yaptık. Türk Kızılayı çalışanlarını, kamu kurum personeli ve kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Kan bağışı kampanyamızda ümit ettiğimiz sonuca inşallah ulaşırız. Kan veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.