TURGUTLU’DA İNTİHARI ÖNLEME ÇALIŞMALARI İÇİN TOPLANTI YAPILDI

TURGUTLU’DA İNTİHARI ÖNLEME ÇALIŞMALARI İÇİN TOPLANTI YAPILDI

TURGUTLU’DA İNTİHARI ÖNLEME ÇALIŞMALARI İÇİN TOPLANTI YAPILDI
Editor: Turgutlu Manşet
18 Şubat 2022 - 17:52

Turgutlu’da intihar vakalarını önlemek amacıyla sahada yapılan çalışmalar, Kaymakam Ali Yılmaz başkanlığında değerlendirildi.
Sağlık Bakanlığı Ulusal Ruh Sağlığı Eylem Planı’nda “İntiharı önleme konusunda farkındalık oluşturulması ve intiharın azaltılması” hedefleri doğrultusunda intiharı önlemek amacıyla sahada yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve çalışmaların etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 17 Şubat 2022 Perşembe günü Kaymakam Ali YILMAZ başkanlığında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ali YILMAZ’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan HASYİĞİT, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuğran ŞEN ve ilgili kurum personeli katıldı.
2021-2023 Manisa İli İntiharla Mücadele İl Eylem Planı kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.