Turgutlu'da, Cumhuriyet'in 101'inci Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Turgutlu’da, Cumhuriyet’in 101’inci Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Turgutlu'da, Cumhuriyet'in 101'inci Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Turgutlu’da, Cumhuriyet’in 101’inci Yılı Coşkuyla Kutlanacak

Turgutlu'da, Cumhuriyet'in 101'inci Yılı Coşkuyla Kutlanacak
Editor: Turgutlu Manşet
22 Ekim 2024 - 16:44 - Güncelleme: 22 Ekim 2024 - 17:07

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Kaymakamlığı ortaklığında Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yılı coşkuyla kutlanacak. 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda çelenk sunma töreni ile başlayacak olan program, 29 Ekim Salı Günü saat 10.00’da kortej yürüyüşü, ilçe protokolünün konuşmaları, şiirler, halk oyunu ve çeşitli gösterilerle devam edecek. Ardından Turgutlu Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği İlçe Temsilciliği organizasyonuyla Orta Park Restoran’ta Gazi Sofrası kurularak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yad edilecek. Turgutlu Belediyesi ile Engin Hobi Sanat Tasarım işbirliğinde gerçekleşecek olan ‘Filografi Sanatı Sergisi’ ise eski belediye binasında saat 12.00-22.00 arasında sanat severlerini ağırlayacak.

Turgutlu’da, Cumhuriyet coşkusu Betül Demir konseri ile taçlanacak
Turgutlu Belediyesinin Cumhuriyet’in 101’inci yıl dönümüne özel gerçekleştirileceği Cumhuriyet Korteji ile bayram coşkusu meydanlara taşacak. Kortej, 29 Ekim Salı günü saat 19.30’da Koza Parkı Kavşağı’nda başlayacak. Kortej yürüyüşünün ardından Dj Baran Zengin birbirinden eğlenceli şarkılarla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda saat 20.00’de sahne alacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaların son gününe Betül Demir konseri ise damga vuracak. Sevilen şarkıcı Betül Demir, 29 Ekim Salı günü saat 21.00’de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı Konserine imza atacak. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Betül Demir konseriyle son bulacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzda Cumhuriyet Bayramımızın 101. yılını bizlere yakışır bir şekilde kutlamaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Korteji ve Cumhuriyet Konseri ile bayram coşkumuzu meydanlara taşıyacağız. Tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet Bayramımızın 101. yılı kutlamalarımıza katılmaya davet ediyorum. Cumhuriyetimizin gururunu ve coşkusunu hep birlikte kutlayalım” dedi.