Turgutlu Belediyespor Voleybolun Yeni Sponsoru Mirnas Bahçeşehir Turgutlu Oldu

Anlaşma kapsamında Mirnas’ın ismi, takımın göğüs formasında yer alacak.

Turgutlu Belediyespor Voleybolun Yeni Sponsoru Mirnas Bahçeşehir Turgutlu Oldu

Anlaşma kapsamında Mirnas’ın ismi, takımın göğüs formasında yer alacak.

Turgutlu Belediyespor Voleybolun Yeni Sponsoru Mirnas Bahçeşehir Turgutlu Oldu
Editor: Turgutlu Manşet
14 Ağustos 2024 - 18:41

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Mirnas Bahçeşehir Turgutlu firmasıyla bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Mirnas’ın ismi, takımın göğüs formasında yer alacak.

Turgutlu Belediyespor, bölgenin en büyük yaşam alanlarından ve konut yatırımlarından olan Mirnas Bahçeşehir Turgutlu ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Turgutlu Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, Mirnas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan, Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. İmzalanan sponsorluk anlaşmasına göre bu sezon Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, firmanın logosunu göğüs reklamı olarak kullanacak.

“Kadın sporcuların teşvik edilmesi konusundaki taahhüdümüzü yeniledik”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyespor'umuz ile Mirnas Bahçeşehir Turgutlu arasında sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz'ın, Belediyespor Yöneticilerimizin, Mirnas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan’ın bir araya geldiği imza töreninde voleybolun desteklenmesi ve kadın sporcuların teşvik edilmesi konusundaki taahhüdümüzü yeniledik. Sponsorluk anlaşması, her iki taraf için de önemli bir adım olup,  kadın sporcuları desteklemeye katkıda bulunacak. Mirnas Ailesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
Sponsorluk anlaşmasının takım için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, "Mirnas Bahçeşehir Turgutlu firmasıyla yaptığımız bu anlaşma, hem takımımızın hem de kadın voleybolun gelişimine katkıda bulunacaktır. Sponsorumuzun desteğiyle, ligdeki hedeflerimize daha kolay ulaşabileceğiz ve taraftarlarımıza daha iyi bir performans sergileyebileceğiz. Mirnas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan’a desteklerinden dolayı Belediyespor adına çok teşekkür ediyoruz. Sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Mirnas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan ise, “Turgutlu Belediyespor yaptıklarıyla bölgede adından söz ettiren bir kulüp. Kadınların gücünü gösteren bu kulübün sponsoru olduğumuz için hem mutluyuz hem gururluyuz. Spora göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz’a ve Belediyespor ailemize çok teşekkür ediyorum. Bu sezon güzel maçlar izleyeceğimize yürekten inanıyorum ve takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.