Turgutlu Belediyespor, Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Turgutlu’nun önemli markalarından biri olan beton firması kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarını destekleyecek.

Turgutlu Belediyespor, Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Turgutlu’nun önemli markalarından biri olan beton firması kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarını destekleyecek.

Turgutlu Belediyespor, Sponsorluk Anlaşması Yaptı
Editor: Turgutlu Manşet
02 Ağustos 2024 - 09:11

Turgutlu Belediyespor önemli bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı. Turgutlu’nun önemli markalarından biri olan beton firması kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarını destekleyecek.

Turgutlu Belediyespor ile Beton firması arasında bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, Belediyespor Yöneticileri ve Beton firması işletmesinin sahibi Agah Karaata katıldı. Anlaşma çerçevesinde Beton firmasının ismi, voleybol takımının sırt formasında ve basketbol takımının ısınma kıyafetlerinde yer alacak.

Turgutlu Belediyespor, Manisa'nın tek kadın basketbol takımı olarak dikkat çekiyor ve hem voleybol hem de basketbol branşlarında Turgutlu profesyonel ligde temsil ediliyor.

“Kadın sporcuların desteklenmesine katkıda bulunacak”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyespor'umuz ile Beton firması arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Belediyespor Başkanımız Fırat Honaz'ın, Belediyespor Yöneticilerimizin, Beton firması işletme sahibi Agah Karaata'nın bir araya geldiği imza töreninde spora vereceğimiz destek sözünü yeniledik. Bu anlaşma; her iki taraf için de önemli bir adım olup, sporun yaygınlaştırılmasına ve kadın sporcuların desteklenmesine katkıda bulunacak. Beton firması Ailesine teşekkür ederiz” dedi.

“Daha iddialı bir konumda olacağız”
Turgutlu Belediyespor başkanı Fırat Honaz,” Belediyespor olarak önemli bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attık. Bu sene ligde Beton firması işletmesinin ve diğer sponsorlarımızın destekleriyle daha iddialı bir konumda olacağız. Beton firması Ailesine kadın sporcularının daha fazla destek görmesini ve kulübün gelişimine önemli bir katkı sağladıkları için teşekkür ederiz” dedi.