Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri İçin Hazırlıklar Devam Ediyor
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ekim 2024 - 13:58 - Güncelleme: 03 Ekim 2024 - 15:36

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu öncesinde Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da çevre düzenleme, boyama ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriliyor.

Turgutlu Belediyesi, Yağlı Güreşler için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonu öncesinde Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da çevre düzenleme, boyama ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yaklaşık 500 pehlivan güreş severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.


Yağlı Güreşlere ücretsiz servis
Turgutlu Belediyesi, 6 Ekim Pazar günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşecek Yağlı Güreşlere katılacak güreş severlere ücretsiz servis hizmeti sunacak.
Turgutlu Belediyesi, Türkiye’nin en ünlü başpehlivanlarının Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro kol bağlayacağı Yağlı Güreşler için ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. Servis hizmeti 6 Ekim Pazar günü saat 09:00’da başlayacak.

Yağlı Güreşler için gerçekleşecek ücretsiz araç seferlerininin saatleri ve durak güzergahları şu şekilde:

Servis saatleri

Gidiş: 09:00

Duraklar:

Turgutlu Belediyesi önü, İbrahimci Parkı, Dede Korkut Parkı ve Dağmarmara Mahallesi.

Yağlı Güreşlerin çok güzel müsabakalara ev sahipliği yapılacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ata sporlarımızı ve geleneklerimizi Turgutlu’muzda yaşatmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok güzel müsabakalara ev sahipliği yapacağız. Ayrıca Yağlı Güreşlerimize hemşehrilerimizin rahatlıkla ulaşımlarını sağlamak adına ücretsiz seferler de düzenleyeceğiz. Tüm güreş severlerimizi 6 Ekim Pazar günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’ya davet ediyorum” dedi.