Spil Dağı Yolu İçin Geriter’den Başkan Ergün’e Teşekkür

Spil Dağı Yolu İçin Geriter’den Başkan Ergün’e Teşekkür

Spil Dağı Yolu İçin Geriter’den Başkan Ergün’e Teşekkür
Editor: Turgutlu Manşet
21 Temmuz 2023 - 14:03


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eşsiz doğası ile turizmin uğrak noktalarından olan Spil Dağı Milli Parkı’na giden 25 kilometrelik güzergahta yapılan yol çalışması vatandaşların takdirini toplarken, bir teşekkür de Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’den geldi. Geriter, güzergah üzerinde bir video çekerek yayınladığı mesajında Spil Dağı Milli Parkı’nda gerçekleştirilen yol çalışmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekiplerine teşekkür etti.
Manisa’nın turizmi ve tanıtımı noktasında büyük önem taşıyan Spil Dağı Milli Parkı yolu üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1 yıldır genişletme çalışmaları yapılıyordu. Kış aylarında kar yağışları nedeniyle 3 metreye kadar düşen genişliği Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından 15 metreye kadar çıkarılırken, Turgutalp ve Sultan Yaylası sakinlerinin de kullandığı 25 kilometrelik yol güzergahı üzerinde asfalt çalışmalarına başlandı. Spil Dağı Milli Parkı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetler tüm kamuoyunun takdirini toplarken, bir teşekkür de Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’den geldi. Sultan Yaylası sakini olarak yolda gerçekleştirilen düzenlemelerin kendisini mutlu ettiğini belirten Geriter, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Geriter, “Emeği Geçenlerden Allah Bin Kere Razı Olsun”
Geriter, “Spil Dağı, Manisa’nın simgesi. Türkiye’de ve dünyada bilinen ve herkesin gelmek istediği bir yer. Ama uzun yıllardan beri rahmetli Valimiz Vefik Kitapçıgil’den sonra yolumuzun hiç ellenmediğini, metruk kaldığını gördük. Ama son yıllarda artan hizmet, hizmet aşkıyla çalışan belediyelerimiz, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Bey olmak üzere, Sultan Yaylası’nı da sanki İzmir-İstanbul eski yolu gibi iki şeritli gidişli gelişli bir yola kavuşturdu. Yaptığı bu güzel hizmetten dolayı kendisine Sultan Yaylası sakini olarak teşekkür ediyorum. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum. Bu başarının altında da 40-42 derece sıcaklıkta alın terini döken değerli emektar işçi kardeşlerimiz, dozercisinden kepçecisine, silindirine, kamyondaki şoförüne kadar olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun” diye konuştu.