ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU
Editor: Turgutlu Manşet
19 Mart 2022 - 13:42

Turgutlu’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolaysıyla Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliği tarafından Pazar Camii’nde vatan uğruna şehadete erişen tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.
Mevlid-i Şerife, Kaymakam Ali YILMAZ, İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Ahmet İLTER, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliği Başkanı Hüsamettin SAĞLIK, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Mevlid programında eller semaya kaldırılarak İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ tarafından vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna Çanakkale’den bugüne kadar üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden tüm şehitler için dualar edildi.