MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İFTARINA YOĞUN KATILIM

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İFTARINA YOĞUN KATILIM

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI İFTARINA YOĞUN KATILIM
Editor: Turgutlu Manşet
25 Nisan 2022 - 18:10

Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Ramazan Ayı dolayısıyla ortak iftar yemeği düzenledi.
MHP ve Ülkü Ocaklarının geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda düzenlendi.
İftar yemeğine katılanlar, ezanın okunması ile oruçlarını açtı.
Turgutlu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Konuş tüm partilileri ve vatandaşlar teşekkür ederek; “Yoğun kalabalık eşliğinde iftarımızı yapıyoruz, tüm vatandaşlarımızın Ramazanını kutluyor, rabbimden vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Turgutlu Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aktop, "Hep beraber kalabalık bir Ramazan akşamında Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının sahipliğinde iftarımızı gerçekleştirdik. Rabbim inşallah bayramı da hep beraber görmeyi nasip etsin. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Ramazanlarını tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.
İftar yemeğine, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Turgutlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkanı Turgay Şirin, MHP'li Şehir Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.