MASKİ’nin Manisa’nın En Doğusuna Yatırımları Sürüyor

MASKİ’nin Manisa’nın En Doğusuna Yatırımları Sürüyor

MASKİ’nin Manisa’nın En Doğusuna Yatırımları Sürüyor
Editor: Turgutlu Manşet
12 Temmuz 2023 - 22:26


MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezinde Şerefiye ve Dikenlitepe İçme Suyu Depoları arasında 1 milyon 920 bin TL yatırım bedeliyle 2 bin 300 metre terfili içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi tarihinin en büyük yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. İlçe merkezinde yeni yapılan altyapı yatırımı kapsamında Dikenlitepe İçme Suyu Deposundan Şerefiye İçme Suyu Deposuna su basmak için 2 bin 300 metre terfili içme suyu isale hattı döşendi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen projeye 1 milyon 920 bin TL yatırım yapıldı.
“Manisa’mız için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Selendi ilçemizin komple altyapısını yenileme işimiz kapsamında artık son aşamaya geldik. Kısa bir süre içerisinde eski hatları körleyip, tamamen yeni hatlardan şebekeye suyu vereceğiz. Bu projemizi ilgilendiren ve Dikenlitepe’den Şerefiye’ye su basmak için de 2 bin 300 metre hat döşedik. Bu hattan 11 merkez mahallesi bulunan ilçemizin 7’sine su vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mız için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.