MASKİ Muştullar mahallesine rahat nefes aldırdı

MASKİ Muştullar mahallesine rahat nefes aldırdı

MASKİ Muştullar mahallesine rahat nefes aldırdı
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2023 - 16:05

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Muştullar mahallesinde mevcut kanalizasyon hattında yön değiştirme çalışması gerçekleştirerek meydana gelebilecek sorunlara karşı önlem aldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç olunan noktalarda gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları ile yaşanabilecek sorunlara karşı önlemini alıyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Muştullar mahallesinde mevcut kanalizasyon hattında yön değiştirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte eski hattın daha kullanışlı hale getirilmesinin yanı sıra oluşabilecek sorunlara karşı da önlem alındı.
Mahalle Muhtarı Nurullah Şener, “Mahallemizde bulunan kanalizasyon hattımızın bir bölümü Balıkesir yolu altından geçmekteydi bu nedenle de zaman zaman sıkıntılar yaşıyorduk. Sağ olsun MASKİ ekipleri sorunumuzu kısa sürede çözerek mahallemize rahat nefes aldırdı. Hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” dedi.