LİGDEN DÜŞMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

LİGDEN DÜŞMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR

LİGDEN DÜŞMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR
Editor: Turgutlu Manşet
24 Nisan 2022 - 18:01 - Güncelleme: 24 Nisan 2022 - 18:10

2. Ligde kalma mücadelesi verdiğini düşündüğümüz Turgutluspor Etimesgut deplasmanında adeta sahada hayalet gibiydi. 90 dakika boyunca hiç bir varlık gösteremeyen savunma yapamayan, pozisyon üretemeyen kırmızı siyahlı futbolcular rakibine 4-1 gibi farklı skorla mağlup olmaktan kurtulamazken, artık ligde kalmasını da mucizelere bağladı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’da mücadele eden Turgutluspor ligin 36. Haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu. 
Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanan maçta Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri maçı şeref tribününden birlikte izledi. 
Ligde kalma mücadelesi veren kırmızı siyahlılar ortaya koyduğu kötü futbolla mücadeleden 4-1 mağlup ayrıldı. 
Karşılaşma genelinde nerdeyse sahada hiçbir varlık gösteremeyen Turgutluspor, Adıyamanspor’un Sarıyer deplasmanında son dakikalarda gelen Sarıyer golüyle (2-2) ligde kalma umudunu son iki haftaya taşımış oldu.
Ev sahibi Etimesgut’un gollerini Berk, Burak ve Sıddık (2) kaydederken, Turgutluspor’un tek golünü penaltıdan Sinan Akaydın attı. Turgutluspor bir sonraki maçta TFF 2. Lig Kırmızı Grup 37. Hafta maçında 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da evinde Serik Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma Turgutluspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak.
2. Lig Kırmızı Grupta Turgutluspor 34 puanla 17. Sırada ve küme düşme potasında bulunuyor. En yakın rakibi Adıyamanspor’un ise 37 puanı bulunuyor.
Kırmızı siyahlılar ligde kalabilmek için haftaya evinde Serik Belediyespor’u ve son hafta deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor’u yenmek zorunda, ancak kırmızı siyahlıların ligde kalabilmesi için bu sonuçlarda yeterli olmayacak.
Rakip Adıyamanspor haftaya evinde Play-Off mücadelesi veren Çorumspor’u konuk edecek, son haftada ise Adıyaman deplasmanda yine Play-Off’a kalması kesinleşen Bodrumspor’a konuk olacak. Turgutluspor ligde kalması için son iki maçını kazanıp Adıyaman ekibinin bu son iki maçtan en fazla 1 puan toplamasını bekleyecek.