Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Deplasman Yolcusu

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Deplasman Yolcusu

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Deplasman Yolcusu
Editor: Turgutlu Manşet
27 Eylül 2024 - 14:58 - Güncelleme: 27 Eylül 2024 - 15:16

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Kırklareli deplasmanında mücadele edecek. Kırklareli Belediyesi Kırklareli Fen Bilimleri Takımının sahasında oynanacak karşılaşma 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 3. hafta karşılaşmalarında Manisa ve Kırklareli mücadelesi yaşanacak. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak ligde yer alan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Belediyesi Kırklareli Fen Bilimleri ile karşı karşıya gelecek. Yeni Kırklareli Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin başlangıç düdüğü 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da çalacak. Başantrenör İstemihan Örücü liderliğinde maç öncesi hazırlıklarını tüm hızlıyla sürdüren kırmızı siyahlılar, galibiyete konsantre oldu.
Maç aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hedefimiz her zaman olduğu gibi mutlak galibiyet”
Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Geçtiğimiz hafta Seçil Kauçuk Mersin Basketball Takımına karşı müthiş bir mücadele göstererek maçı 75-68 kazandık. Galip geldiğimiz bu karşılaşma takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti. Hafta boyunca Kırklareli Belediyesi Kırklareli Fen Bilimleri Takımı ile oynayacağımız maça hazırlandık. Rakibimiz de bizler gibi lige 2’de 2 yaparak başladı. Zorlu ama güzel bir maç atmosferinin yaşanacağını ve gülen tarafın biz olacağını düşünüyoruz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi mutlak galibiyet” dedi.
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı oyuncularımız ve teknik ekibimize Kırklareli deplasmanında başarılar diliyorum. Takımımız her karşılaşmada olduğu gibi pazar günü de kazanmak için sahaya çıkacak. Evimize galibiyetle döneceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.