KELEBEK MOBİLYA TURGUTLU’DA AÇILDI

KELEBEK MOBİLYA TURGUTLU’DA AÇILDI

KELEBEK MOBİLYA TURGUTLU’DA AÇILDI
Editor: Turgutlu Manşet
28 Mart 2022 - 18:22

Turgutlu esnaflarından Hakan Mobilya iş yeri sahibi ve Azerbaycan Kültür Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Ünal KAĞBA tarafından hizmete açılan “Kelebek Mobilya” mağazasının açılışı yapıldı.
Kaymakam YILMAZ Mobilya Mağazasının Açılışına Katıldı.
Kaymakam Ali YILMAZ, ilçemiz esnaflarından Hakan Mobilya iş yeri sahibi ve Azerbaycan Kültür Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Ünal KAĞBA tarafından ilçemizde hizmete açılan “Kelebek” adlı mobilya mağazasının açılışına katıldı.
İlçemiz Yılmazlar Mahallesi Yedi Eylül Yolu üzerinde hizmete sunulan işyerinin açılışına Kaymakam Ali YILMAZ ve Belediye Başkanı Çetin AKIN’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Fırat HONAZ ve Evren ERBAŞ SER, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil KONUŞ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman GENÇOĞLU, İlçe Müftüsü Fethullah YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılış töreninde yaptığı konuşmada Kaymakam YILMAZ, iş yerinin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, sağlıklı, bereketli ve hayırlı bol kazançlar diledi.