KAYMAKAM YILMAZ YAŞLILARLA BOCCE OYNADI

KAYMAKAM YILMAZ YAŞLILARLA BOCCE OYNADI

KAYMAKAM YILMAZ YAŞLILARLA BOCCE OYNADI
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mart 2022 - 18:23

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ziyarette bulunduğu Huzurevi Müdürlüğünde, burada kalan yaşlılarla Bocce oynadı.
Kaymakam Ali YILMAZ, kurum denetimleri kapsamında Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Huzurevi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
İlk olarak Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam YILMAZ, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN’dan, görev alanı içerisinde yer alan kadın, çocuk, yaşlılara ve engellilere yönelik sosyal hizmet faaliyetleri ve sosyal destek programları, şehit yakınları ile gazilere yönelik yürütülen sosyal hizmet faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 
Daha sonra Turgutlu Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İncelemede Huzurevi Müdürü Emrah AKKOYUN’dan, kurum çalışmaları, personel durumu ve Huzurevi’nde ikamet eden yaşlılarımız hakkında detaylı bilgiler aldı. İncelemenin ardından Huzurevi Müdürlüğü bahçesinde Bocce oynayan yaşlılarımıza katılarak, yaşlılarımızın heyecan ve mutluluğuna ortak oldu. Yaşlılarımızla yakından ilgilenen Kaymakam YILMAZ, bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.
Kaymakam YILMAZ, Turgutlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN ve Huzurevi Müdürü Emrah AKKOYUN ile yürütülen hizmetleri değerlendirerek, personele teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.