GÜLAY: ‘SON VURUŞLARDA EKSİKLERİMİZ VAR’

GÜLAY: ‘SON VURUŞLARDA EKSİKLERİMİZ VAR’

GÜLAY: ‘SON VURUŞLARDA EKSİKLERİMİZ VAR’
Editor: Turgutlu Manşet
21 Şubat 2022 - 16:07

Geçtiğimiz Cumartesi günü evinde oynadığı Somaspor maçından istediği sonucu alamayan Turgutluspor’da teknik direktör Nazım Gülay Soma maçında son vuruşlarda eksikleri olduğunu söyledi.
3 puan hedefiyle çıktığı maçta son vuruşlarda ki beceriksizliklerle skor üretmekte zorlanan Turgutluspor iyi oyununu galibiyete taşıyamamıştı.
Maç sonundan açıklamalarda bulunan Turgutluspor teknik direktörü Nazım Gülay: “Maça baskılı başladık, yüksek tempoda bir oynadık. Son vuruşlarda ve final vuruşlarında eksiklerimiz var. Oyun anlamında müthiş ama son vuruş açısından sıkıntılı bir maç oynadık. 1 puan alabildik ve önümüze bakacağız. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, bizim için rakibin adı önemli değil. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp en iyi şekilde skorlarla maçları tamamlarız” dedi.
Turgutluspor Ankara Yolcusu
Diğer yandan 26. hafta maçında Çarşamba günü deplasmanda Ankaraspor’a konuk olacak olan Turgutluspor' bu maçın hazırlıklarına yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik Direktör Nazım Gülay gözetiminde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Somaspor karşısında uzun süre forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Tedavi süreci devam eden Erkan Taşkıran, Ali Kuçik, Yiğit Utku Gök ve Numan Bostan fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Kırmızı siyahlılar Turgutlu’daki çalışmalarını tamamlayarak Çarşamba günü Ankara Osmanlı Stadyumunda oynanacak maç için Ankara’ya gidecek.