BEŞ AYDA BİN ÜYEYİ DİNLEDİLER

BEŞ AYDA BİN ÜYEYİ DİNLEDİLER

BEŞ AYDA BİN ÜYEYİ DİNLEDİLER
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mayıs 2022 - 12:54

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) 'Üyelerimizi Dinliyoruz' etkinlikleri kapsamında Ocak ayında başlayan etkinlikler sona erdi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerle bilgi alışverişinde bulunulmak, istek ve şikayetlerini dinlemek amacıyla organize edilen 'TUTSO Üyelerini Dinliyor' toplantıları çerçevesinde 15 meslek grubundan yaklaşık 1000 üyeyle bir araya gelindi.
TUTSO hizmet binasında bulunan Elit Restaurant'ta kahvaltılı olarak düzenlenen etkinliklere, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ın yanı sıra, meclis başkanı Yavuz Semizler ile meclis temsilcileri katıldı.
15 meslek komitesindeki faal bin 800 üyenin sorun ve taleplerini dinlemek bunlara çözüm bulmak için bir dizi toplantı etkinliği planlandıklarını ve bunu tamamladıklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, bu tür etkinliklerinin devam edeceğini bildirdi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının, 15 meslek grubunda bin 800 faal üyesine hizmet veren bir kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olduğunu belirten başkan Aydın, "Bizler göreve geldiğimizden bugüne üyelerimizin sorunlarını gidermek, bölgemizin sosyal ekonomik gelişimine katkı sağlamak hizmet yapımızı ve kalitemizi güçlendirmek için çalışmalar yürütmekteyiz" dedi.
Düzenlenen toplantılarda odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdiklerini belirten başkan Aydın, üyelerden gelen istek ve şikayetleride hemen işleme sokup, gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.