Türk Kızılay Manisa Şubesi’nin düzenlediği kan bağış kampanyası, 16 Nisan günü Arif Can Poyraz İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Kampanya, hem kan bağışına dikkat çekmek hem de toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendi.
Öğrencilerin de sürece dâhil olduğu etkinlikte, kan bağışına katkı sağlayan öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Sibel Güngören, bir kişiyi bağışa getiren öğrencilere rozet, iki kişi getirenlere madalya, beş kişi getirenlere ise Kızılay kupası verileceğini en çok bağışçı getiren öğrenciye ise bisiklet hediye edileceğini açıkladı.
Sibel Güngören, gün sonunda kampanyaya 248 başvuru yapıldığını, bu başvurular sonucunda toplam 176 ünite kan bağışı toplandığını ifade etti.
Arif Can Poyraz İlkokulu'nda Kan Bağışı Seferberliği

Editor: Turgutlu Manşet
16 Nisan 2025 - 18:37