ZAİM HASAN GÖNCÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

24 Haziran 2024 - 18:13

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin tanınmış isimlerinden olan yeminli mali müşavir Zaim Hasan Göncü, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinin tanınmış isimlerinden olan yeminli mali müşavir Zaim Hasan Göncü, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Turgutlu’da mali müşavir olarak görev yapan Zaim Hasan Göncü (58) ailesi ve yakınlarıyla birlikte tatil için bulunduğu Bodrum’da denizde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Çevrede bulunan sağlık personelleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Göncü, ardından Bodrum’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göncü, yaşama veda etti.

Uzun yıllar boyunca Turgutlu’da mali müşavir olarak görev yapan ve geniş bir kesim tarafından sevilen Göncü’nün vefatı, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Turgutlu’da büyük üzüntü yarattı.

Evli ve 2 çocuk babası Zaim Hasan Göncü’nün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu yeni kabristanlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Törene katılanlar arasında; Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP 22. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hasan Ören, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Belediye meclis üyeleri, iş insanları, esnaflar ve Göncü Ailesi’nin yakınları ile çok sayıda vatandaş yer aldı.
Göncü, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

Zaim Hasan Göncü Kimdir ?
1966 yılında Turgutlu‘da doğan Göncü, Kırmahalle de Makedon göçmeni Çiftçi bir ailenin beşinci ve en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi.
İlk ve Orta eğitiminin ardından, Lise hayatını Turgutlu Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.
İş hayatıma serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak başladı. 2017 yılından itibaren mesleğini Yeminli Mali Müşavir olarak devam ettirdi. Zaim Hasan Göncü evli ve iki çocuk babasıydı.
 
-Haber:Burak Pehlivan