YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NDEN EMLAK VERGİSİ HATIRLATMASI

10 Kasım 2023 - 11:54

Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2023 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. 30 Kasım Perşembe gününe kadar devam edecek ödemeler için mükellefler, vergilerini e-belediye sistemi üzerinden de yapabilir.

Yunusemre ilçesine ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2023 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. 30 Kasım Perşembe gününe kadar devam edecek ödemeler için mükellefler, vergilerini e-belediye sistemi üzerinden de yapabilir.
Her yıl iki taksit olarak tahsil edilen Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2023 yılı ikinci taksit ödemeleri başladı. Yunusemre Belediyesi’nden yapılan ve 30 Kasım Perşembe günü sona erecek takvimde mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiye edilen açıklamada ödemelerin e-belediye sistemi üzerinden de yapılabileceği duyuruldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Belediyemizde mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2023 yılı 2. taksit ödemeleri başladı. Ödemeler 30 Kasım Perşembe günü sona erecek. Mükelleflerimiz ödemelerini ebelediye.yunusemre.bel.tr adresine girip yapabileceği gibi, hafta içi mesai saatlerinde belediyemize gelerek veznelerimizden nakit ya da kredi kartıyla yapabilir. Mükelleflerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ederiz” denildi.