Yunus Oğan"Turgutlu'nun Her Yerini Biliyoruz"

17 Şubat 2024 - 16:30

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, seçim çalışmaları kapsamında Çepnidere Mahallesini ziyaret etti.

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, seçim çalışmaları kapsamında Çepnidere Mahallesini ziyaret etti.
Çepnidere Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle muhtarı İnan Girgin tarafından karşılanan Oğan, mahalle sakinleriyle tek tek görüşüp, sohbet etti. Ziyaret sırasında lokma hayrına da katılan Oğan, daha sonra Çepnidere Mahallesi sakinlerinin istek ve arzularını dinledi.
Bir vatandaşın, Turgutlu’nun her mahallesinde siyasi partilerin temsilci bulundurması gerektiğini önermesi üzerine, her mahallede temsilcilerinin olduğunu belirtti.
Oğan” 15 yıldır siyasetin içerisindeyim. Her mahallede, her köy yerinde temsilcimiz vardır. Biz Turgutlu’nun her yerini biliriz. Çepnidere Mahallemizin de problemlerini çok iyi biliyoruz. Çepnidere mahallesine bağlanan bağlantı yolunun alt tarafında bataklık olduğunu biliyorum. Mahallede ki yapılması gereken bozuk yolları biliyorum. Bizim ekibimiz gerekli çalışmaları yapıp bilgisini bize veriyor. Biz Turgutlu’muza bağlı bütün mahallelermizde ki sorunlardan bilgi sahibiyiz. İçinde büyüdüğümüz teşkilatçılığı iyi biliyoruz”dedi.
Oğan” Bahane Üretmeye Değil Çözüm Üretmeye Geliyoruz.
Belediye Başkanı seçildiği takdirde işerin aksamadan, zamanında yapılacağını belirten Oğan, düzenli çalışarak herkesin hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağını belirtti.
Oğan” Biz işerimizi aksatmadan sırayla, düzgün şekilde yaparız. Aksama ihtimali olan işlere de tarih verip o zaman yaparız. Çünkü vatandaşımızdan bize gelen bir başvuruyu bekletmeden hemen çözmemiz gerekiyor. Sahada ekip arkadaşlarımızla birlikte hepimiz çalışacağız. Belediye başkanlığına geldiğimiz zaman vatandaşlarımızın başvurularını bekletmeden hemen çözeceğiz. Biz bahane üretmeye değil çözüm üretmek için geliyoruz. Turgutlu’da yaşanacak her problemin sorumlusu kim kim olursa olsun çözümünü biz yapacağız. Ben vatandaşlarımın sorunlarını çözmek için geliyorum. Belediye başkanlığını kazandığımız zaman, herkesle karşıklıklı oturup konuşacağız, bazen belki Turgutlu’muzun geleceği için tartışacağız. Sonuç olarak sorunları geride bakıp, herkesle kucaklaşacağız. Biz bir aileyiz ve kardeşler tartışır. Günün sonunda hepimiz el ele kola kola, işlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
-Haber:Burak Pehlivan