Yunus Oğan: "Biz bahane üretmeye değil, hükümetin, büyükşehirin gücüyle çözüm üretmeye geliyoruz"

09 Şubat 2024 - 19:37

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmaları kapsamında Eski Manisa Yolu esnafları, Musalar Yeniköy ve Sinirli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmaları kapsamında Eski Manisa Yolu esnafları, Musalar Yeniköy ve Sinirli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kırsal mahallerdeki sorunları bildiğini ve yakından takip ettiğini söyleyen Oğan, bu sorunlara çözün üretmek için yola çıktıklarını belirtti.
Musalar Yeniköy ve Sinirli Mahallelerinde halka hitaben konuşan  Oğan; "Biz bu yola hizmet odaklı bir belediyecilik yapmak için çıkıyoruz. Biz kimseyle kavga etmek, birilerine laf yarışına girmek için yola çıkmadık. Biz buraya size nasıl hizmet getirebilirz, mahallelerimizin ihtiyaçlarını nasıl giderebilirizi size anlatmak için geldik. Bu köylerdeki vatandaşlarımızın daha rahat, daha huzurlu yaşamalarını sağlamak için bu göreve talip olduk. Biz üçü bir aradayız, merkezi hükümet, büyükşehir belediyesi ve biz Turgutlu belediyesi bu güçle mahallelerimizi hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. Örneğin, burada taş döşenmesi gereken yolları, mezarlık sorununu, düğün salonu ihtiyacını biliyoruz ve bunları çözmek için geliyoruz. Biz bu sorunları işte bu Cumhur İttifakımızn gücüyle çözeceğiz. Bakın burada ki kalabalığı görüyorsunuz işte bu ittifakımızın gücünü gösteriyor, birlikten güç doğar bunu biliyoruz. Bende bu sorunları tek başıma değil birliğimizle, Manisa'da Cengiz başkanımızla, Ankara'da Devlet bey ile, Tayyip bey ile çözeceğim. Bakın ben bahane üretmeye gelmiyorum. Yarın siz bana geldiğinizde yok bununla büyükşehir ilgileniyor, yok bununla hükümet ilgilenecek gibi bahane üretmeyeceğiz. Çünkü biz Cumhur İttifakıyız." şeklinde konuştu.
 
Köylü vatandaş: 'Yunus yapar ben kefilim'
Musalar Yeniköy'de yaptığı konuşmada vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yunus Oğan, köyde ki yol, mezarlık çitleri, ve düğün salonları sorunlarının çözüleceğini belirtirken, mahalleli bir vatandaşın 'Yunus yapar ben kefilim' şeklindeki konuşması dikkat çekti.
Oğan vatandaşlara; "Denenmişleri gördünüz, ben bahane değil çözüm üretceğim, 31 Martta Allah'ın izniyle bana görevi verin, her zaman sizin yanınızda olacak, sorunlarınıza çözüm bulacak bir belediye başkanı göreceksiniz size bunu vaadediyorum." dedi.