Yenişehirlioğlu,Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Cezayir'de

21 Kasım 2023 - 14:25

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Cezayir'e gitti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Cezayir’e gitti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun’un daveti üzerine Cumhurbaşkanlığına ait “TUR” özel uçakla saat 10.00’da Cezayir’e gitti.Ziyaretin ana gündemi işgalcı İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları olacağı söylendi.
Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Cezayir’e ziyaret öncesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda;” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlenmesi, ekonomik işbirliğinin daha sağlam bir zeminde ilerlemesi, bölgede huzur, barış ve istikrar ortamının tesis edilmesi, en önemlisi de #Filistin’de yaşanan zulmün sona erdirilmesi adına görüşmeler gerçekleştirmek üzere resmî ziyaret kapsamında yarın Cezayir’e gidiyoruz.
Türkiye’nin sorun çözücü küresel bir aktör olarak uluslararası arenada sorumluluk aldığı sürece katkı sunmaya gayret gösterecek, ülkelerimiz arasında tarihten gelen güçlü bağların önemini vurgulayacağız.
Yarın gerçekleştireceğimiz ziyaretin ülkemiz, aziz milletimiz ve bölgemiz için şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.”açıklamasını yaptı.
  Haber:Burak Pehlivan