Yenimahmudiye'ye Unutulmayacak Bir Hizmet Yapıldı

15 Kasım 2023 - 11:52

Büyükşehir ve MASKİ'den Yenimahmudiye Mahallesine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, alt ve üstyapı yatırımlarıyla modern bir görünüme kavuşan Şehzadeler ilçesine bağlı Yenimahmudiye mahallesini ziyaret etti.   
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Yenimahmudiye Mahallesi’nde alt ve üstyapı yatırımları tamamlandı. Altyapı çalışmaları kapsamında mahallenin içme suyu hattı ve kanalizasyon hattı yenilendi. 10 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yapılarak yeni nesil mekanik sayaçların montajı da tamamlandı. Yatırım ile mahalle yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Osman Yüksel ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir ve MASKİ heyeti istek ve talepleri dinledi. Mahallede hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını dileyen heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini taktim etti.
Muhtar Osman Yüksel, “Mahallemize unutulmayacak bir hizmet yapıldı. İçme suyu, kanalizasyon yenilendi. Sokaklarımız daha güzel bir görüntüye kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde mahallemiz daha yaşanılabilir oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.