Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanlığında Bayrak Değişimi

03 Haziran 2024 - 17:37

​​​​​​​Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş, Manisa İl Başkanlığına Mustafa Serhat Orhan'ın atandığını açıkladı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2004 ve 2014 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa Serhat Orhan, Yeniden Refah Partisi (YRP) Manisa İl Başkanı olarak atandı.

Turgutlu’da, AK Parti’nin 2004 ve 2009 yıllarında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan ve seçimi kazanarak, 2004 ve 2014 yılları arasında iki dönem Belediye Başkanlığı yapan, daha sonra 2019 yerel seçimlerinde BBP'den ve son olarak 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Turgutlu Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Serhat Orhan, Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanlığına atandı.

Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Hakan Lalebaş, Manisa İl Başkanlığına Mustafa Serhat Orhan'ın atandığını açıkladı.
Lalebaş, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada: ”Yeniden Refah Partisi Manisa il Başkanlığına Serhat Orhan atanmıştır. Manisamıza ve ülkemize hayırlı olsun inşallah.” İfadelerini kullandı.