VALİ ENVER ÜNLÜ GAZİLERİ MAKAMINDA KONUK ETTİ

19 Eylül 2024 - 15:42 | Güncelleme: 19 Eylül 2024 - 15:43

Manisa Valisi Enver Ünlü, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazileri makamında ağırladı. Ziyaretçiler arasında Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Anıl Ceylan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş yer aldı.

Vali Ünlü, “Vatanı, bayrağı ve kutsal değerleri uğruna canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, milletimizin övünç kaynağı olan, vatanseverliğin ve kahramanlığın eşsiz timsali gazilerimiz, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna nice destanlar yazmışlardır” diyerek şehit ve gazileri şükranla andı.

Vali Ünlü, “Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verilen bütün mücadelelerde şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutan şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermekten asla kaçınmayacak olan yüce milletimiz, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken gazilerimizi her zaman baş tacı etmeye devam edecektir. Bu minnet ve şükran duyguları içinde, bugün de aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği korumak için gazi olmuş, şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi de rahmetle anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.