TURGUTLUSPOR'UN YENİ HOCASI NADİR ARIKAN

12 Mart 2022 - 17:05

Turgutluspor’da Nazım Gülay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Nadir Arıkan getirildi. 
Arıkan bu sezon Turgutluspor’un 4’ncü hocası oldu. Kırmızı siyahlı ekipte daha önce Kazım Akgün, Atila Gerin, Nazım Gülay görev yapmıştı.
TFF 2.lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor’da yeni teknik direktör Nadir Arıkan; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kulüp Başkan Ahmet Daşkan ve yönetim kurulunun katılımıyla imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı. Nadir Arıkan, Turgutluspor’un 3.lig şampiyonluğunda Cüneyt Biçer’in yardımcılığını yapmıştı, Arıkan ayrıca ligin ikinci yarısında Turgutluspor’u yakından izleyen teknik direktörler arasında da yer aldı.
İmza töreninde konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Nadir Arıkan hocamız şampiyon olup 2. Lig’e çıktığımız dönemde teknik ekibimizde görev alan değerli bir hocamızdı. Biz Nadir hocamıza ve ekibine inanıyoruz. Bizim dönemimizde Turgutlulu ve Turgutluspor’lu paydaşların bir araya geldiğinde 3. Lig’de şampiyon olmuştuk. Aynı sinerjiyi yeniden oluşturmamız lazım. Turgutluspor için herkesin taşın altına elini sokması gerektiğine inanıyorum. Güzel güzel yakın. Ben inanıyorum, herkesin inanıp bu takıma sahip çıkmasını istiyorum. Anlaşma her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.
Tecrübeli bir hocaya takımı emanet ettikleri için mutlu olduklarını belirten Ahmet Daşkan, “Öncelikle anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Nadir Arıkan hocamıza olan inancımız tam. Tecrübesine inanıyor ve güveniyoruz. Çetin Başkanımızın da dediği gibi, hep birlikte olup Turgutluspor’u hak ettiği yerlere getirmemiz gerek.” Dedi.
Nadir Arıkan, imza töreni sonrası yaptığı kısa açıklamada, “Şampiyonluk yaşadığım kulübüme geridöndüğüm ve göreve başladığım için mutluyum. Bana bu görevi laik gören Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a, Başkanımız Ahmet Daşkan’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik ekibim, oyuncularımız ve personelimiz ile birlikte Turgutluspor’u laik olduğu yere getirmek için gece gündüz çalışacağız. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.
Turgutluspor’un yeni teknik kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Teknik Direktör: Nadir Arıkan, Yardımcı Antrenör: Tolga Yalansız, Yardımcı Antrenör: Onur Yeniyurt, Yardımcı Antrenör: Fatih Çağlın, Kaleci Antrenörü: Altınay Çetin.