Turgutluspor Temsilcileri Gelişim Liginde Galibiyetlerine Devam Ediyor

25 Şubat 2024 - 18:14

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Gelişim Liginde Turgutluspor Temsilcileri galibiyet serilerini sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Gelişim Liginde Turgutluspor Temsilcileri galibiyet serilerini sürdürdü.
2023-2024 Futbol Sezonu Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden lider Turgutluspor U19 Takımı evinde konuk ettiği Somaspor U19 Takımını Ali, Muharrem, Ayhan, Aziz Can ve Mehmet Sarı’nın golleriyle 5-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Turgutluspor U19 Takımı, grubunda liderliğini sürdürdü.
Gelişim Ligi’nde mücadele eden Turgutluspor U17 Takımı ise konuk ettiği Kuşadasıspor U17 Takımı’nı 4-1 mağlup etti. Turgutlu Irlamaz Spor Tesislerinde oynanan maçta güzel bir  performans sergileyen Turgutluspor U17 Takımı’na galibiyeti getiren golleri Bekir, Gürkan, Resul ve Kaan kaydetti. Alınan galibiyetler sonrası Turgutluspor temsilcileri, Turgutluspor yönetimini onurlandırdı.
Turgutluspor alt yapı takımları sorumlusu Eray Hoca; “Sahamızda oynadığımız iki maçı da farklı skorlarla kazandığımız için mutluyuz. Galibiyette başta oyuncularımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Turgutluspor U19 Takımı grubunda liderliğini sürdürürken, Turgutluspor U17 Takımı ise grubunda 2’nci sırada yer alıyor.

-Haber:Burak Pehlivan