TURGUTLUSPOR,SAPANCA DEPLASMANINDA

11 Kasım 2023 - 14:41

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Turgutluspor,Ligin 10'uncu haftasında deplasmda Sapanca Gençlikspor'un konuğu olacak.

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup'ta mücadele eden Turgutluspor,Ligin 10’uncu haftasında deplasmda Sapanca Gençlikspor’un konuğu olacak.
Manisa’nın TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup'ta ki temsilcisi Turgutluspor ligin 10’uncu haftasında Sapanca Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.
Turgutluspor ile Sapanca Gençlikspor’un karşı karşıya geleceği mücadele 12 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesi C Klasman Hakemi Egemen Artun yönetecek. Artun’un yardımcılıklarını ise Ali Etlikci ve Mehmet Öcal yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Buğrahan Dilkan İnanır olacak.
Maç öncesi hazrılıklarını Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde tamamlayan Turgutluspor,Sakarya’da oynayacağı maçın parolasını 3 puan olarak belirledi.
Karşılaşma öncesi Turgutluspor 9 maçta 17 puanla 3’üncü sırada bulunurken, Sapanca Gençlikspor ise 8 maçta 7 puanla 15 takımın bulunduğu grupta son sırada yer alıyor.
Bugün karayolu ile Sapanca’ya giden Turgutluspor, kamp yapacağı otelde maç saatini beklemeye koyuldu.