Turgutluspor, Karşıyaka'yı Gözüne Kestirdi

09 Şubat 2024 - 19:03

TFF 3'üncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Turgutluspor, 19'uncu hafta maçında Cumartesi günü evinde konuk edeceği Karşıyaka maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

“Arman ve şehrin için, Cumartesi günü tüm şehir tek yürek”
TFF 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden Turgutluspor, 19’uncu hafta maçında Cumartesi günü evinde konuk edeceği Karşıyaka maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
TFF 3.’üncü Lig'in 17’nci haftasında Cumartesi günü saat 14:00’da Karşıyaka ile 7 Eylül Stadyumu’nda oynayacağı maç öncesinde Turgutluspor ligde bir haftayı bay geçti. Oynadığı 17 maçta 10 galibiyet 4 mağlubiyet 3 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar 33 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Deplasman ekibi Karşıyaka ise 35 puanla 2’nci sırada yer alıyor.
Çelik” Centilmence bir maç olsun”
Cumartesi günü saat 14:00’da 7 Eylül Stadyumu’nda oynanacak Karşıyaka maçı öncesi açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, maçın centilmence ve tamamen sahada kalan bir maç olmasını temenni etti.
Teknik Direktör Çelik;” Önemli bir camiaya karşı maça çıkacağız. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı deplasmanda kazandık. Ligde 2’nci ve 3’üncü takımın karşı karşıya geldiği, güzel bir maç olacak. Herşeyden önce centilmence ve tamamen sahada kalan bir maç olmasını temenni ediyorum. Geçen hafta olduğu gibi bu maç öncesinde kadro derinliği açısından bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Yaklaşık 4-5 oyuncumuzdan yoksun olarak maça çıkacağız. Tüm takıma güveniyorum, biz bir takımız. Umarım kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak, yüksek mücadele gücüyle kazanacağımız bir maç olur. Kazanırsak herşey daha keyifli olacak. Özgüvenimiz artacak. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olur.
Taraftarlar bizim için çok önemli. Taraftarımız bize her zaman itici güç oluyor. Tüm taraflarlarımızı destek için maça bekliyoruz “ifadelerini kullandı.
Karşılaşma  öncesi Turgutluspor Başkanı,yöneticileri ve teknik ekip “Birlikte Başaracağız!
Arman ve şehrin için, Cumartesi günü tüm şehir tek yürek. ” sloganıyla destek vurgusu yaparak destek için tüm sporseverleri 7 Eylül Stadı’na davet etti.