Turgutluspor'dan Eskişehir'de Kritik 3 Puan

19 Şubat 2024 - 14:18

Anadolu Üniversitesi 0-2 Turgutluspor

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Turgutluspor, ligin 20’nci hafta müsabakalarında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne konuk oldu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu’nda oynanan maçı konuk ekip Turgutluspor 2-0 kazandı.
ESOGÜ Stadı'nda oynanan karşılaşmada Turgutluspor’a galibiyeti getiren golleri 29’uncu dakikada Alperen Aydın ve 58’inci dakikada Tolga Cevher kaydetti. Bu sonuçların ardından şampiyonluk yolunda 2’nci sırada yer alan Turgutluspor, puanını 39’a çıkararak lider Batman Petrolspor’un ardından takibini sürdürdü. Ev sahibi Anadolu Üniversitesi ise 28 puanla 6’ncı sırada yer aldı.
Eskişehir deplasmanında alınan kritik galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Turgutluspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, deplasmanda alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Çelik” Eskişehir deplasmanında güzel bir galibiyet aldık. Deplasmanda 2-0 gibi net bir skorla 3 puan aldığımız için mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyetini bırakmadık. Kötü zeminde kazanmak bizim için çok güzel oldu. Bütün oyuncularımızı kutluyorum. Buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu galibiyetimizi Tüm Turgutlu halkına ve Turgutluspor taraftarlarına armağan ediyoruz. Yolumuz uzun, konsantre olmamız gerekiyor. Ligin sonuna doğru yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Çok fazla duygularımıza kapılmadan, işimizi  en iyi şekilde yaparak, galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

-Haber:Burak Pehlivan