TURGUTLUSPOR'DA HEDEF ÜÇ PUAN

02 Aralık 2023 - 14:50 | Güncelleme: 02 Aralık 2023 - 14:56

TFF 3'üncü lig 2'nci grupta mücadele eden Turgutluspor, sezonun 13'üncü haftasında kendi evinde Pazarspor'u konuk edecek.

TURGUTLUSPOR YÖNETİCİLERİ, PAZAR GÜNÜ OYNANACAK PAZARSPOR MAÇI ÖNCESİ TÜM SPORSEVERLERİ 7 EYLÜL STADI’NA DAVET ETTİ.



Manisa’nın TFF 3’üncü lig 2’nci grupta ki temsilcisi Turgutluspor, sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra şampiyonluk hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Turgutluspor, kendi evinde konuk edeceği Pazarspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. TFF 3’üncü lig 2’nci grupta mücadele eden Turgutluspor, sezonun 13’üncü haftasında kendi evinde Pazarspor’u konuk edecek. 03 Aralık Pazar günü Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda saat 14.00’da oynanacak maçın hazırlıkları tamamlandı. Turgutluspor’da, Pazarspor’la oynanacak mücadele öncesi morallerin bir hayli yüksek olduğu görüldü. Yarın oynanacak maça kilitlenen Kırmızı – Siyahlı ekip Turgutluspor, Pazarspor maçından alınacak puan ya da puanlarla zirvenin sahibi olmak istiyor. Takımın yaptığı son idmanı yakından takip eden Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Aykut, Hidayet Sayın ve Sportif Direktör Sadullah Eraslan, takımın çalışmalarından hayli memnun kaldı. Turgutluspor, TFF 3’üncü lig 2’nci grupta maç fazlasıyla 24 puanla 2’nci sırada yer alıyor.
 


“TÜM SPORSEVERLERİ TAKIMIMIZA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ”
“Turgutluspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Ligde iyi bir şekilde ilerliyoruz. Liderle puanımız eşit durumda. Takımımıza çıktığı bu yolda, biz yöneticiler, futbolcularımız, camiamız şampiyonluğa inancımız tam. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Takımımızın herkesten desteğe ihtiyacı var. İş insanları, bürokratlar, tüm şehir kenetlenip bu takıma destek vermeli. Turgutluspor, şehrin marka değeri. Futbol takımının üst liglerde olması kent ve Turgutlulular için çok önemli. Onun için herkesi takımımıza destek vermeye davet ediyoruz. Bu işin sonunda herkes kazanacak, herkes mutlu olacak. Evimizde oynayacağımız Pazarspor müsabakasına tüm taraftarlarımızı ve Turgutlu halkını destek vermeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.