TURGUTLUSPOR'A PRİM DOPİNGİ

01 Mart 2022 - 14:12

Turgutluspor evinde şampiyonluk adayı 1461 Trabzon’u 1-0 yenerek galibiyet hasretini sonlandırdı. Çok kritik bir galibiyet alan kırmızı siyahlılar galibiyetin yanı sıra sahaya yansıttığı mücadele ile de taraftardan tam not aldı. Yönetimden futbolculara tam 20 bin TL’lik prim dopingi geldi. Yönetim oyunculara daha önce kesilen 8 bin TL cezayı kaldırdı ve Trabzon galibiyetine 12 bin TL prim verdi.
TFF 2.lig kırmızı grupta son dönemde zor günler yaşayan ligde kalmak için final niteliğinde maçlar oynayan Turgutluspor evinde şampiyonluk adayı 1461 Trabzon’u 1-0 yenerek galibiyet hasretini sonlandırdı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Turgutluspor’un genç teknik direktörü Nazım Gülay: “ Haftalardır iyi futbolumuzun karşılığı alamamıştık, bu maçta iyi oyunumuzu ve mücadelemizi taçlandırdık. Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyorlar. Bundan sonra puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz. Bu oyunu ve mücadeleyi devam ettirmek zorundayız. Devre arası transferlerinin alışması süreci, sakat oyuncular derken süreç zorlu bir sürece döndü. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum, taraftarımıza da desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum” dedi.