TURGUTLUSPOR'A BAYBURT MAÇI ÖNCESİ DESTEK ZİYARETLERİ

21 Ocak 2022 - 12:55

Cumartesi günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Turgutluspor’un Irlamaz tesislerinde yaptığı son antrenmana Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Turgutlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları ziyarette bulundu.
Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uzun ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburt Özel İdarespor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde takımı ziyaret ederek hem çiçek taktim ettiler hem de baklava ikramında bulundular. 
Bayburt Özel İdarespor maçında kırmızı siyahlılara başarılar dileyen Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uzun, daha sonra takımda Karadenizli olan oyuncularla kısa süreli sohbet etti. 
Turgutlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ve CHP’li gençler, Turgutluspor kulübünü ziyaret etti. İlk olarak Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan ve Yöneticiler ile bir araya gelen Turgutlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ve CHP’li gençler, ardından Turgutluspor’un son antrenmanını ziyaret ederek hem baklava ikramında bulundular hem de Bayburt Özel İdare maçında başarılar dilediler. 
Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uzun ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, “Bu takım ziyaretler takımımıza ve bizlere moral oluyor. Yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Turgutlu Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uzun ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri’ne nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım, yönetim kurulum ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, ziyaretten dolayı Turgutlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ve CHP’li gençlere de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, “Turgutlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ve CHP’li gençlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu ziyaret takımımıza moral oldu.” Dedi. Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, Turgutlu CHP Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler’e Turgutluspor forması hediye etti.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta kırmızı siyahlılar yarın deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak, mücadele saat 13.00’de başlayacak.