TURGUTLU'YA YENİ, MODERN VE DAHA BÜYÜK ŞANTİYE İNŞA EDİLİYOR

31 Ocak 2022 - 18:11

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan ve çalışmaların devam ettiği yeni şantiye alanında incelemelerde bulundu. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan yeni şantiye alanını ziyaret etti. Çevik’e, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, MASKİ Turgutlu İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci, Depolar, Sevk ve İdare Şube Müdür Vekili Tunca Doğan ve teknik personel eşlik etti. Yeni şantiye alanında yapılan işleri inceleyen Çevik, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. 
Büyüyen ve gelişen Manisa’nın ihtiyaçları için çalışılıyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, büyüyen ve gelişen Manisa’nın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için geleceğe dönük adımlar attıklarını belirterek, “Turgutlu en büyük ilçelerimiz arasında yer alıyor. Artan ihtiyaçlara daha kısa sürede, kesintisiz ve tek bir noktadan müdahalede bulunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda, il genelinde yeni, modern ve daha büyük şantiye alanları inşa ediyoruz. Turgutlu ilçemizde de ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa bir süre içerisinde yeni şantiye alanımızı hizmete almayı planlıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hedef ve vizyonu doğrultusunda hemşehrilerimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.