Turgutlu Huzurevinde Yaşlılar Günü Kutlandı

03 Ekim 2024 - 13:12 | Güncelleme: 03 Ekim 2024 - 13:14

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımız ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımız ile “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Etkinliğinde” bir araya geldi. 
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında 01.10.2024 tarihinde Turgutlu Huzurevinde gerçekleştirilen etkinliğe; Kaymakam Selami Kapankaya’nın yanı sıra, Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılınç, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Halil Özman, Huzurevi Müdürü Emrah Akkoyun, Huzurevi sakinleri ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımız katıldı.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek Yaşlılarımızın temsilcisine çiçek takdim eden Kaymakam Kapankaya ve protokol üyeleri, Huzurevi sakinleri ve çocuk evlerinde kalan çocuklarımız ile bir süre sohbet ettiler ve yaşlılarımızın bu özel günlerini kutlayarak bir istekleri olup olmadığını sordular.
Yaşlılarımızla tek tek sohbet eden Kaymakam Kapankaya, Turgutlu İlçe Huzurevi Müdür V. Emrah Akkoyun’dan, kurum ve kurumda kalan yaşlılar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımıza yönelik oyunlar ve yarışmalar düzenlendi.
Huzurevi sakinleri, Kaymakamımız Selami Kapankaya ve protokol üyelerinin ziyaretleri nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.