TURGUTLU'DA YİNE KEDİ VAHŞETİ

14 Mart 2022 - 13:54

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde daha önce de birçok defa yaşanan ve vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanan olay bir kez daha meydana geldi.
Turgutlu’nun Selvilitepe Mahallesinde yine ayakları kesik halde ölü kedi bulundu.
Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri geldi. Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Karaduman üst üste yaşanan olayların artık son bulması gerektiğini söyledi. Bunu yapan vicdansız şahısların özellikle kamera olmayan sokakları seçtiğini ama eninde sonunda yakalanacaklarına ve cezasını çekeceklerine inandığını belirtti.
Daha öncede birçok kez yaşanan aynı olaylarla ilgili Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde kedi ölümlerinin şüpheli ya da şüphelilerinin yakalanması için özel ekip oluşturulmuştu. 2’şer kişilik 6 polisten oluşan özel ekip, birden fazla kedinin ölü bulunduğu Selvilitepe Mahallesi’nde kamera kayıtlarını izleyip, detaylı inceleme yapmıştı. Yapılan çalışmalarda bir kişi gözaltına alınmış ve sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Bugün olay yerinde incelemede bulunan emniyet ekipleri soruşturmaya devam ediyor.