Turgutlu'da Oda Başkanlarından Faruk Aydın'a Geçmiş Olsun Ziyareti

12 Temmuz 2024 - 16:13

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Odaları başkanları, rahatsızlığının ardından tedavisi tamamlanıp görevine dönen TUTSO Başkanı Faruk Aydın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Odaları başkanları, rahatsızlığının ardından tedavisi tamamlanıp görevine dönen TUTSO Başkanı Faruk Aydın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesi Bezirganlı mevkiinde geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçirdikten sonra tedavisi tamamlanan ve görevine dönen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın’a, Turgutlu Esnaf Odaları Başkanları geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.  

Turgutlu Esnaf Odaları Başkanları: "Faruk Aydın Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Kendisi, uzun yıllardır Turgutlu iş dünyasına önemli katkılar sağlamış deneyimli bir iş insanı ve yönetici olarak bilinmektedir. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bizler de bir araya gelerek kendisine moral vermek istedik. Kendisini çok iyi ve dinç gördük. Allah bir daha yaşatmasın." dediler.

TUTSO Başkanı Faruk Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnaf camiamızın desteği benim için çok kıymetlidir. Bu zorlu süreçte gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için tüm esnaf odaları başkanlarına teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi esnaf arkadaşlarımız ve oda başkanlarımızla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarete; Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçek, Kahveciler Odası Başkanı Cenk Vatansever, Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Pınar Akbaş, Tenekeciler Odası Başkanı Faruk Ulaş, Demirciler Odası Başkanı Selahattin Tekindağ, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Manavlar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Necati Gürkıvrak, Bakkallar Odası Başkanı Ergün Çolak katıldı.