Turgutlu'da Koruyucu Aileler İçin Etkinlik Düzenlendi

29 Haziran 2024 - 14:35

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, koruyucu ailelerin önemine dikkat çekmek ve onların fedakarlıklarını takdir etmek amacıyla özel bir etkinlik düzenlendi.

Turgutlu İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, neşeli anlara sahne oldu.
Koruyucu ailelerin çocuklara sağladığı sevgi, destek ve güvenin vurgulandığı etkinlikte, çeşitli gösteriler ve etkinlikler düzenlendi.
Programda konuşan Turgutlu İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Halil Özman, koruyucu ailelerin önemli bir toplumsal görevi üstlendiğini belirterek, onların çocukların hayatlarında büyük bir fark yarattığını ifade etti.
Özman:” Çocuklarımıza güven içinde ve mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürebileceği sıcak bir aile ortamını sağlayan tüm koruyucu ailelerimize, toplumumuz ve çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyor, koruyucu ailelerimize ve çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi
Turgutlu Irlamaz Vadisi’nde düzenlenen etkinliğe katılan koruyucu aileler ise çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezi’nden 10 gönüllü genç etkinliğe katılan çocuklarla birlikte, Kaşıkla yumurta taşıma, halat çekme, ip atlama gibi oyunlar oynayarak, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından etkinliğe Turgutlu’dan 17 koruyucu aile, 23 çocuk ve sevgi evlerinde 5 çocuğun katıldığı belirtildi.

Turgutlu'da düzenlenen Koruyucu Aileler Günü etkinliği, oynanan oyunların ardından son buldu.
Programa; Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve Eşi Pınar Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Müftüsü Ömer Çoban, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Halil Özman, Turgutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Hilmi Güleç, Türk Kızılay Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Öztürk, koruyucu aileler, çocuklar ve vatandaşlar katıldı. 
 
-Haber:Burak Pehlivan