Turgutlu'da Huzurevi ve Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirildi

20 Haziran 2024 - 15:07

Turgutlu'da Kurban Bayramı programı kapsamında Protokol Üyelerinin katılımıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Turgutlu’da Kurban Bayramı programı kapsamında Protokol Üyelerinin katılımıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Program kapsamında Protokol Üyeleri ilk olarak Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle bayramlaşan protokol üyeleri, yaşlıların istek ve taleplerini dinlediler.
Ziyaret esnasında Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya yaşlıların Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Kurban Bayramı dolayısıyla sizleri ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile siz değerli büyüklerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde ulaşmanızı dilerim. Bizler her zaman sizlerin hizmetindeyiz. Sizlerin sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde kurumumuzda yaşamınızı devam ettirmeniz için Devletimizin vermiş olduğu her türlü imkânı seferber etmeye çalışıyoruz. Hepinizin ellerinden öpüyor, sizlere sağlık ve mutluluk içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.
Huzurevi ziyareti ardından İlçe Protokol Üyeleri, Turgutlu Şehitliğini ziyaret ettiler.
Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret eden protokol üyeleri, şehit aileleri ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Yazı işleri Müdürü Osman Gençoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Müftüsü Ömer Çoban, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Atğm. İbrahim Can Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, şehit aileleri, gaziler, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer aldı.