Turgutlu'da güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısı yapıldı

04 Temmuz 2024 - 12:23

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların ele alındığı 'İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' gerçekleştirildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların ele alındığı “İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında, Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına ilçe genelinde alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri hakkındaki çalışmalar değerlendirildi.
Yapılan “İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” akabinde “Daire Amirleri Toplantısı” yapıldı.
Program, Daire Amirlerinin çalışmaları hakkında kısa bilgi vermesinin ardından karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

Toplantıya; Kaymakam Selami Kapankaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Gençoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, ilgili kurum amirleri ve yetkilileri, mahalle muhtarları, banka müdürleri, kuyumcu esnafı temsilcileri, oda temsilcileri ile STK Temsilcileri katıldı.