Turgutlu'da Bıçakçılarda Bayram Mesaisi

14 Haziran 2024 - 18:32

Turgutlu'da Kurban Bayramı öncesi, çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanırken, ilçede bulunan bıçakçılar da yoğunluktan nasibini aldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi, yoğunluğun yaşandığı noktalardan biride bıçakçılar oldu.
Turgutlu’da Kurban Bayramı öncesi, çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşanırken, ilçede bulunan bıçakçılar da yoğunluktan nasibini aldı.

Bayram öncesi bıçakçıların yolunu tutanlar, hem yeni bıçaklar aldı hem de eski bıçaklarına bakım yaptırdı.
Burhan Bıçakçılık işletmecisi Hüseyin Tanşuğ, vatandaşlara kurban bayramında kullanılabilecek bıçaklar hakkında tavsiyede bulundu.
Tanşuğ: “Öncelikle vatandaşlarımızın kaliteli kurban bıçağı almaları için bıçağı bıçakçıdan almalarını tavsiye ediyorum. Bıçaklarını imalatçı yerlerden almaya özen gösterilmeli. Kurban kesimlerinde vatandaşlarımıza, kurbanı kesmek için kesme bıçağı, derisini yüzmek için yüzme bıçağı ve etleri doğramak için de doğrama bıçağı almalarını öneriyoruz. Yeni bıçak almayıp elindeki bıçağını biletmek isteyen müşterilerimiz için de bileme işlemlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Şuan özellikle bileme noktasında yoğunluk yaşıyoruz. Bıçak fiyatlarımız 200 liradan başlıyor ve kalitesine göre fiyatları değişiyor.”dedi.
 
-Haber:Burak Pehlivan