Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ahmetli Belediyesi'nden İşbirliği
Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli Belediyesi arasında, denetimli serbestlik kapsamında kamuya yararlı ücretsiz bir işte çalışma yükümlülüğü bulunan kişilerin çalıştırılması amacıyla bir işbirliği protokolü imzalandı.
Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Bahri Yalçınöz ve Ahmetli Belediye Başkanı Sayın Fuat Mintaş arasında gerçekleştirilen protokol, yükümlülerin topluma kazandırılması, sosyalleşmelerine teşvik edilmesi ve sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uyum sağlamaları için hazırlandı. Protokol, aynı zamanda denetimli serbestlik kapsamındaki bireylerin toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılmalarını amaçlıyor.
İmza törenine, Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz ve Ahmetli Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ordu da katıldı. Törenin ardından, protokolün uygulanması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.