Turgutlu Cumhuriyet Anaokulu Minikleri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

23 Nisan 2025 - 14:16

Turgutlu Cumhuriyet Anaokulu minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir neşeyle kutladı. Turgutlu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kutlama programına, öğrenciler, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Kutlama, Turgutlu Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Ömür Türkmenoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Türkmenoğlu, çocukların Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı bu önemli günde bayram coşkusunu yaşamalarının çok kıymetli olduğunu belirtti. Ardından, minik öğrenciler hazırladıkları renkli gösterilerle izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattılar.

Gösteriler, farklı gezegenleri temsil eden sınıfların sahne almasıyla başladı. Her sınıf, kendi gezegenini tanıtan eğlenceli ve yaratıcı performanslar sergiledi. Gösterilerin sonunda ise tüm öğrenciler birlikte sahneye çıkarak final yaparak kutlamaları sonlandırdılar.

Haber: Hatice Şahin