Turgutlu CHP'de Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

13 Haziran 2024 - 17:03

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu İlçe Kadın Kolları yoğun katılımla başkanını belirledi.

CHP Turgutlu İlçe Binasında gerçekleştirilen seçim, Av. Ayşe Gültekin Gelişken ve Berrin Zünbülcan Tosunoğlu arasında gerçekleşti.  Oy sayma işlemlerinin bitmesinin ardından ise seçimin galibi Berrin Zünbülcan Tosunoğlu oldu.

CHP Turgutlu İlçe Kadın Kolları'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Av.Ayşe Gültekin Gelişken ve Berrin Zünbülcan Tosunoğlu arasında seçim yapılacağı açıklandı. CHP Turgutlu İlçe Kadın Kolları üyeleri 2 aday arasında seçim yapmak için sandık başına gitti.

Çarşamba günü saat 15.00'te başlayan oy verme işlemleri saat 20.00'de sona erdi.
Oy sayma işlemlerinin sona ermesinin ardından ise CHP Turgutlu İlçe Kadın Kollarının yeni başkanı açıklandı. 2 aday arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimde 152 oy Berrin Zünbülcan Tosunoğlu’na, 87 oy Ayşe Gültekin Gelişken’e kullanıldı. 2 oy geçersiz sayıldı.

KAZANAN TARAF BERRİN ZÜNBÜLCAN TOSUNOĞLU OLDU
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Tosunoğlu, kendisine ve ekibine duyulan güven için teşekkür ederek, Turgutlu’daki kadınların sorunlarına çözüm üretmek ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
Tosunoğlu, "Bu önemli görevi bana ve ekibime layık gören tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın gücünü ve sesini daha gür duyurmak için hep birlikte çalışacağız." dedi.
Tosunoğlu'nun yönetim kurulundaki isimler; Yıldız Ateş, Ayşe Sandıkcı Avcı, Zekiye Bayar, Şenay Çalışgan, Tümay Kahraman, Nadide Kurşova, Yıldız Kutluel, Eylem Oflaz, Sema Sivrikaya ve Aygün Ünlü olarak belirlendi.

-Haber:Burak Pehlivan