Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Deplasmanda Galibiyet Arayacak

24 Kasım 2023 - 16:44

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta yer alan  Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 10. hafta karşılaşmasında, İzmir deplasmanında mücadele edecek.

Turgutlu Belediyespor kadın voleybol takımı deplasman maçından galibiyetle dönmek için sahaya çıkacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 26 Kasım Pazar günü Aliağa Kzy Spor Takımının evine konuk olacak. 
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta yer alan  Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 10. hafta karşılaşmasında, İzmir deplasmanında mücadele edecek. İzmir Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Salonu’nda Aliağa Kzy Spor Takımı ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı siyahlılar galibiyet için sahaya çıkacak. Mücadele, 26 Kasım Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın voleybol takımımızın bu hafta deplasman karşılaşmasında bizlere galibiyet getireceğine inanıyoruz. İzmir deplasmanında Aliağa Kzy Spor Takımı ile oynayacak olan kadın voleybol takımıza ve teknik ekiplerimize başarılar diliyorum” dedi.